Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения 164 2.0v6 Turbo

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мнения 164 2.0v6 Turbo

Какви са ви мненията за това изпълнение на 164ката ? Какво се чупи най-често и как стоят цените с поддръжката на тази кола, обслужване, много ли е разлкита с моята 33ка ?

...

За мен е един много хубав и здрав автомобил , вече проблема е на какъв ексемплер ще попаднеш
    BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Смяната на ангренаж е ~1500 лв
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
        Смяната на ангренаж е ~1500 лв
        На какво се дължи тази цена ?

Comment

ще ти кажа цените приблизително
          ремък ангренажен 60
          обтяжна ролка ангренаж 400
          паразинта ролка 100
          два обслужващи ремъка по 50 лв
          три ролки на обслужващите по 100
          некой лев за труд и още едно две неща дето ще изскочат

Comment

...

ремък ангренажен 60
            паразинта ролка 100
            Високички ми се виждат на мен тези цени нещо ?
            BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Григор има две такива алфи . Да изчакаме да видим той какво ще каже по въпроса .
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Другия интересен въпрос е колко е годишния данък ако от 300-500 доста сабаря ентусиазма.Щото има в Германия доста мощни 164 за по 500-1000 евро ,ама то не само да я купиш.

Ами другото скъпо нещо дето се разваля е турбото, скъпо-скъпо, ама аз като нямам и пак страдам.
                Alfa164 T.S 148++ HP
                Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Comment

ремък ангренажен 60
                  паразинта ролка 100
                  Каде ги видя тези цени! Как прицени? Защото аз не съм много съгляасен с теб колега.

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=54692

Comment

Първоначално публикувано от anton.mudev Покажи съобщение
                    Каде ги видя тези цени! Как прицени? Защото аз не съм много съгляасен с теб колега.

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=54692

Колата е прекрасна, ако нямах алфа двойка турбо щях да си я взема.
                    А цените знам щото знам
                    Тоя мотор иска обслужване с оржинални части.

Comment

Добре явно не ти се говори по темата с частите

Comment

Нещо за което никой от колегите не спомена са биелните лагери... На първо четене се сещам, че имаше двама колеги от форума, които разпордадоха 164-ки турбо на части, заради превъртели лагери, което навежда на мисълта, за известна слабост в този възел от ДВгГ-то...
                        Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
                        Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

Първоначално публикувано от Raphael Покажи съобщение
                          Какви са ви мненията за това изпълнение на 164ката ? Какво се чупи най-често и как стоят цените с поддръжката на тази кола, обслужване, много ли е разлкита с моята 33ка ?
                          Цветелине, Цветелине, няма да се научиш кого да питаш и какво. Тия теми дето ги пускаш са безсмислени. Хубаво гледаш към 164, но по-добре не се изхвърляй на 200 коня мотор, който не ти е по джоба, а се огледай за 164 2.0 Туин Спарк, която единствено тя ще ти е по джоба.

П.С. Никоя друга Алфа няма да ти дойде толкова евтина като поддръжка спрямо 33-ката, а и за съпоставка няма допирна точка, пък и тук няма кой да ти отговори спрямо 33-ката какви са разликите в поддръжката, при условие, че почти никой от раздела не е имал 33-ка.
                          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Ако обичате придържайте се към въпроса на колегата. Това дали му е по джоба или не си е негов проблем и не ни влиза в работата.Всеки има глава на раменете и може сам да преценява! Ако нямате наблюдения в/у колата или двигателя МОЛЯ ВИ не скапвайте темата!
                            Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                            Opel Astra J
                            ex:
                            Alfa Romeo 164 2.5TD
                            Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                            Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                              Цветелине, Цветелине, няма да се научиш кого да питаш и какво. Тия теми дето ги пускаш са безсмислени. Хубаво гледаш към 164, но по-добре не се изхвърляй на 200 коня мотор, който не ти е по джоба, а се огледай за 164 2.0 Туин Спарк, която единствено тя ще ти е по джоба.

П.С. Никоя друга Алфа няма да ти дойде толкова евтина като поддръжка спрямо 33-ката, а и за съпоставка няма допирна точка, пък и тук няма кой да ти отговори спрямо 33-ката какви са разликите в поддръжката, при условие, че почти никой от раздела не е имал 33-ка.

Боби, то ясно, че ще е по-скъпа за поддръжка, ама се качих в една 164ка и както казваш няма допирни точки с 33ката. Просто ме привлече този двигател и исках да разбера нещо повече по нея. Дори и да взема някоя 164ка, не означава, че ще се разделя са 33то. Докато има чарколяци ще я поддържаме с теб

Comment

Working...
                              X